Cartel ATRAPALLIBRES Celebracio WEB

Bona gent!

 

Luis Demano i un servidor hem guanyat el 10è premi Atrapallibres (categoria 9 anys) amb Qui no sap riure no sap viure! És la primera vegada en la història del premi que el guanya un llibre de poesia. I això, a part del fet evident d'haver guanyat, ens fa molt i molt contents!

Des d'ací volem donar les gràcies al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT) per haver seleccionat el nostre llibre. I, per descomptat, a tots els xiquets de les escoles que ens han votat. Sens dubte, Atrapallibres, per a un autor de Literatura Infantil i Juvenil és el premi. I és que hi pot haver res millor en aquesta vida per a un escriptor que siguen els mateixos infants qui diguen si el llibre val o no la pena? Si agrada o no? La decisió ha estat presa únicament per ells. I aquest és el nostre orgull.

 

Moltes gràcies, també, a Andana Editorial, o dit d'una altra manera, a Ricard Peris, el nostre estimat editor, per haver cregut en el nostre projecte fins a les últimes conseqüències. No debades, aquesta mateixa setmana, ix la 2a edició del llibre... I és que heu de pensar que, generalment, sent generosos, el tiratge d'un llibre de poesia són 200 exemplars. I n'hem venut 2000!

 

Moltes gràcies a totes les escoles i persones que han volgut escoltar de viva veu els meus versos, que s'han interessat per portar-me a fer recitals i presentacions. La llista és llarga: gràcies a tots! 

 

I moltes gràcies, també, a Anna Manso, Montserrat Galícia i Muntsa Fernández, les altres autores de la convocatòria d'enguany. Ha estat un honor compartir aquesta aventura amb vosaltres! 

 

 

 

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar