Bona gent,

Després d'un estiu força tranquil, tornem a la càrrega amb nous recitals i conferències. Això sí, ben prompte l'inefable, però sobretot afable, Luis Demano i un servidor, us soprendrem amb un nou projecte que té relació amb un fantasma...Sí, MOLT més prompte del que us imagineu... I, perquè aneu escalfant motors, ací us passe l'agenda més propera:

El pròxim dissabte 3 d'octubre voltarem per la Ribera i per l'Horta nord. Al matí, a les 12:00, gràcies a la perserverança i, sobretot, la paciència de l'Enri, autèntica llibretera coratge, entusiasta i feinera com ella sola, faré un recital per a infants a la llibreria Samaruc, d'Algemesí, el poble d'Andana Editorial, o sobretot, del gran Ricard Peris.

 

algemesi

 

I amb la paella ja a la panxeta, de vesprada, agarrarem un d'aquells aves inútils que no passen per les nostres mal comunicades contrades, i a les 19:00, abans que comence la festa Estellés que, sota l'empara exquisida del poeta i amic Pau Sif, ha organitzat Compromís a la Pobla de Farnals, farem un altre recital per a infants de 6 a 6000 anys.

Com sempre hi haurà rialles i versos a parts iguals.

Us hi espere!

CARTEL pobla web

 

I després el sarau continua!

 

cartellestelles

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar