Fas sis anys. Tria un llibre és una campanya de la Generalitat "de dalt" per al foment lector. La idea és genial. Cada infant del principat que enguany fa 6 anys (i n'hi ha un total de 74.488) pot triar un llibre d'un llistat. I...vegeu què diuen en el web: Si els vostres fills aquest 2019 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€.

     Doncs bé, hem tingut la sort que, entre els de poesia, hagen triat Vull ser lliure, el meu darrer poemari per a infants i joves!

 

0023

(Extret de la revista Núvol)      

       Quin honor compartir espai amb noms com el de Salvador Comelles, Miquel Desclot o Pere Martí, grans referents a qui en conferències per a mestres, com a alumne, sempre he anat a conéixer i a qui fa deu anys vaig donar a llegir el manuscrit del meu primer poemari per a infants... Són poetes que habiten els meus prestatges des que em vaig començar a interessar per la poesia infantil i a qui, com a mestre, per descomptat, també he treballat a l'escola. Llegiu, per exemple, el poema Els malabaristes, de Salvador Comelles; Jo tinc un nyu, del gran Desclot o delecteu-vos amb Endevinalles per a tothom, escrit per Pere Martí. Pura delícia!

      Així doncs, recordeu que si teniu un fill, cosina, germà, neboda o etc que enguany fa 6 anys, el termini per anar a cercar els llibres acaba el 30 de novembre. Ep, i si podeu emportar-vos aquest d'ací sota, millor!

Vull ser lliure portada 

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar