Logo Pissiganya

Pissiganya.cat és la primera revista digital de poesia infantil escrita per xiquets i xiquetes. El projecte està dirigit per la poetessa Martina Escoda i jo mateix. La principal finalitat del web és publicar els poemes manuscrits i il·lustrats amb un dibuix dels xiquets de les nostres escoles. 

La revista porta gairebé 5 anys en actiu i fins a la data hem publicat més de 500 poemes, s’hi han registrat més de 300 mestres i el que potser siga el més important: hem aconseguit consolidar el Premi de poesia infantil Pissiganya.cat adreçat a escoles de primària. Aquest curs 2013/2014 tindrà lloc la 3a edició del premi

2n Premi PissiganyaPerò Pissiganya.cat no se centra única i exclusivament en els xiquets, ja que també ofereix eines per a mestres i pares interessats a difondre la poesia entre els infants, amb una àmplia bibliografia de llibres de poesia infantil, així com recursos pedagògics i experiències didàctiques descarregables des del web, amb la possibilitat, també, d’afegir-ne de noves per part dels usuaris registrats.

Més info del projecte aqui. Visita el Facebook de pissiganya.